Zdravko Mamić: Trebamo tri nova Gavranovića! Po jednog na desnom bočnom, stoperu i krilu!

Nedjelja, 28. siječnja 2018. 18:01 Napisao/la  SC

Dinamo na službenoj stranici objavio in memoriam povodom smrti Marijana Hanžekovića, dugodišnjeg člana zagrebačkog kluba

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić prokomentirao je zimski prijelazni rok, savjetnik Dinama postavio je standarde u vodećem hrvatskom klubu.

- Mi trebamo još tri nova Gavranovića! Jednog na desnom bočnom, jednog na stoperu, te jednog na krilu! Samo prava, velika pojačanja. Mi imamo ogroman potencijal i vrhunsku kvalitetu u našim mladim igračima, to je naše blago. Nadogradnja mogu biti samo velika pojačanja... Dani Olmo bolji je od Roberta Prosinečkog i Luke Modrića kad su oni bili u njegovim godinama! Kad su oni imali 19 godina nisu bili tako dobri nogometaši kao što je on! Momak ima sve što je treba imati vrhunski nogometaš, a sjajan je karakter. Olmo je iz Barcelone stigao u Dinamo da bi uspio, i eto ide prema velikim uspjehu. Do početka iduće sezone svakako ćemo se pojačati. Jasno, bacit ćemo oko i na susjedstvo u Lokomotivu. Tu su nam zanimljivi Majer, Šunjić, Ivanušec, Karačić... Do ljeta ćete vidjeti promjene u rosteru, opet ćemo vladati deset godina, tvrdi Mamić u SN.

 Dinamo je na službenoj stranici objavio in memoriam povodom smrti Marijana Hanžekovića.

U nedjelju ujutro napustio nas je Marijan Hanžeković.

Ugledni odvjetnik, poduzetnik i veliki zaljubljenik u umjetnost i sport, Marijan Hanžeković dugo je godina obnašao niz funkcija u GNK Dinamo.

Zajedno s gospodinom Mirkom Barišićem bio je član IO kluba od 2000. do 2005. godine nakon čega je postao jedan od najistaknutijih članova skupštine GNK Dinamo.

Cijelo to vrijeme Hanžeković je mudrošću, znanjem, iskustvom i ugledom bio od presudne važnosti na putu do velikih uspjeha našeg kluba.

Obitelji Hanžeković i ovim putem izražavamo duboko suosjećanje u njihovoj boli i tuzi za preminulim Marijanom za kojeg vjerujemo da će s nekog boljeg mjesta pratiti i veseliti se uspjesima svog Dinama, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.