Zdravko Mamić: Izdržali smo Dinamo i ja puno težih trenutaka od ovih koji su se dogodili

Nedjelja, 24. prosinca 2017. 14:34 Napisao/la  SC
Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić čestitao je predstojeće blagdane štovateljima na svojoj Facebook stranici, savjetnik Dinama između ostalog naglasio je sljedeće:

- Za mene i za Dinamo bila je dosta teška godina. Prvi put nakon jedanaest godina dominacije i osvajanja prvenstava u kontinuitetu, desetogodišnjeg igranja u grupnim fazama Lige prvaka i Europske lige, nismo bili prvi i nismo igrali grupnu fazu. Dogodio se finale kupa u Varaždinu kada sam rekao: Ovo ste vidjeli sada i više nikada! Kao što vidite,  od početka sezone počeli smo se oporavljati i mogu vam sa sigurnošću čestitati novi naslov prvaka,  koji će se formalno dogoditi u petom mjesecu sljedeće godine. Vidite da sam pritisnut sa svih mogućih strana, ali mislim da to nije samo pritisak na mene nego na naš Dinamo i našu domovinu. Izdržali smo Dinamo i ja puno težih trenutaka od ovih koji su se dogodili protekle godine, kazao je Mamić prije uobičajene čestitke na stranici koja je prošle godine imala 4,5 milijuna pregleda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.