Zanimljiva pozivnica navijačima Rijeke, promijenilo se ozračje u Maksimiru

Utorak, 07. svibnja 2024. 13:16 Napisao/la  SC

Uoči prve utakmice finala kupa oglasili se BBB-ovci zanimljivom molbom Dinamu

Zanimljiva pozivnica navijačima Rijeke, promijenilo se ozračje u Maksimiru

Promijenilo se ozračje u Maksimiru nakon što je Dinamo pobijedio (2:1) Rijeku u 33. kolu na Rujevici čime je praktično obranio titulu prvaka.

Rijeka i Dinamo igraju dvije utakmice finala kupa, prva se igra 15. svibnja u Maksimiru, uoči utakmice oglasili se BBB-ovci zanimljivom molbom Dinamu:

- Sljedeći tjedan nas očekuje prva utakmica finala Kupa s Rijekom na Maksimiru. Ovim putem apeliramo na vodstvo našeg kluba da gostujućim navijačima stavi na raspolaganje puni kapacitet južne tribine Maksimira i da se takve prakse drži i ubuduće. Sve dok je konfiguracija stadiona i te tribine takva kakva jest i dok to nije na štetu Dinama i njegovih navijača. Bez obzira na to što nam dolazi klub koji gostujuće navijače smješta u kavez, želimo da gostujućim navijačima svih klubova koji gostuju na Maksimiru bude omogućen normalan tretman i maksimalan broj ulaznica, ističu Bad Blue Boysi.

Zanimljiva pozivnica navijačima Rijeke toliko puca od samouvjerenosti da znakovi interpunkcije jedva održavaju red između rečenica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.