Soudani nije potpisao novi ugovor, Mamić se odrekao zarade od transfera najboljega igrača

Četvrtak, 26. siječnja 2017. 11:19 Napisao  I. V.

Mamića  ne brine što Dinamo neće zaraditi ni lipe u Soudanijevu transferu, njemu je trenutno najvažnije da je Soudani ostao u Dinamu do ljeta


Zdravko Mamić demonstrira moć dok ulaže milijune eura u 12. uzastopnu titulu prvaka.

Kako prolazi prijelazni rok potvrđuje se najava potpuno suprotna od spekulacija da će Mamić odustati od nogometa pod pritiskom pravosudnih organa.

Naprotiv, Mamić nikada nije bio motiviraniji dokazati da je najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa!

U plesu milijuna zavrtila se vijest da Soudani nije potpisao novi ugovor.

 Alžirski reprezentativac vratio se ozlijeđen s Afričkog kupa nacija, u dogovoru s trenerom Ivajlom Petevim odmara kod kuće dok se momčad priprema u Turskoj.

 Iako nije potpisao novi ugovor, Soudani će igrati za Dinamo u nastavku sezone.
 
 Na ljeto je slobodan igrač, što znači da se Dinamo odrekao odštete za najboljega igrača.
 
 Treba znati da Soudani nije potpisao novi ugovor koji mu u iduće tri sezone jamči zaradu od čak 5 milijuna eura, s godišnjom plaćom od 1,6 milijuna eura Alžirac bi postao najbolje plaćeni igrač u povijesti HNL-a.

Očito je da Soudani računa na još veću zaradu od transfera bez odštete.

Mamića  ne brine što Dinamo neće zaraditi ni lipe u Soudanijevu transferu, njemu je trenutno najvažnije da je Soudani ostao u Dinamu do ljeta.

Da netko ne stekne pogrešan dojam, borba za titulu hrvatskog prvaka samo je delomično motivirana Mamićevim sportskim ponosom.

Nije Mamiću bilo lako jesenas gledati kako Dinamo glavinja u prvenstvu iza kluba (Rijeka) s triput manjim buždetom.

Ulaganja nemaju puno veze s povrijeđenom sportskom sujetom, Mamićeve motive uvijek je relativno lako izračunati u eurima.

Dinamo samo od ulaska u skupinu Lige prvaka može zaraditi oko 15 milijuna eura...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.