Trener Dinama Sergej Jakirović otpisao trojicu bivših igrača Rijeke

Utorak, 02. siječnja 2024. 11:03 Napisao/la  SC

Ako mene pitate, ja bih želio obojicu i realno je da dođu obojica, kaže Jakirović o Hoxhi i Brekalu

Josip Drmić
Josip Drmić

Sergej Jakirović prvi put se obratio novinarima u novoj godini, trener Dinama najavio je promjene u rosteru:

- Za nekoliko igrača procijenili smo da je bolje da idu dalje, Marin i Drmić koji su ušli u posljednjih šest mjeseci ugovora. Što se tiče Menala, tražimo da sve strane budu zadovoljne, mi kao klub i on kao igrač. Za Jurića smatram da je bolje da ide na posudbu zbog zdravstvenih problema koje je imao, sada se vraća i za njegovu karijeru bi bilo dobro da ima kontinuitet. Sa Sosom i Mihajličenkom raskidamo ugovre, jer smatram da nemaju dovoljnu kvalitetu, kaže trener Dinama.

Hoxha i Brekalo spominju se kao pojačanja:

- Razgovara se, aktualan je i Brekalo, mi i on imamo želju da dođe, kao i Hoxha, ali pitaju se Fiorentina i Slaven Belupo. Ako mene pitate, ja bih želio obojicu i realno je da dođu obojica, poručio je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.