Sammir, Soudani, Guilherme... Je li to dovoljno da bi Dinamo mogao prestići Rijeku?

Nedjelja, 05. veljače 2017. 11:18 Napisao  I. V.

Sammir i Guilherme dovedeni su kao pojačanja u zimskom prijelaznom roku, obojica nisu u optimalnom stanju, svaki zbog svojih razloga

Marcos Guilherme debitirao je za Dinamo u pripremnoj utakmici (2:2) protiv Zorje Lugansk. Mladi brazilski reprezentativac ušao je u igru u 60. minuti umjesto Marija Šituma, u pola sata nije pokazao ništa posebno.

 Tek je stigao, promijenio je kontinent, ima samo 21. godinu, nikada nije izbivao izvan Brazila i trebat će mu vremena za adaptaciju.
 
 Sammir još uvijek nije odigrao ni minute otkada se vratio u Dinamo. Sedam godina igrao je za Dinamo, iskusnom brazilskom znalcu (29) ne treba adaptacija nego forma, dugo nije igrao u natjecateljskom ritmu...

Soudani se oporavio od nastupa na Afričkom kupu nacija, gdje se ozlijedio. Od ponedjeljka počinje trenirati s momčadi u Turskoj.

Sammir i Guilherme dovedeni su kao pojačanja u zimskom prijelaznom roku, obojica nisu u optimalnom stanju, svaki zbog svojih razloga.

 Soudani je zadržan kao najvažniji igrač u borbi za titulu prvaka.

Je li to dovoljno  da bi još uvijek neprofilirana momčad Dinama prestigla uigranu momčad Rijeke u nastavku prvenstva?

Teško!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.