Sammir: Sam nisam mogao napraviti ništa, nisam ja Leo Messi

Subota, 15. srpnja 2017. 18:29 Napisao/la  SC

Kad sam bio najbolji, imao sam bolje suigrače, kaže Sammir


Sammir se ponovo vratio u Kinu iz koje je zimus došao u Dinamo kao najveće pojačanje i jamstvo da će zagrebački klub obraniti titulu prvaka. Prvak je postala Rijeka, Sammir je ponovo otišao iz Dinama:

- Došao sam u Dinamo s velikom ambicijom, želio sam uzeti titulu. Veselio sam se povratku zbog navijača. Znam, kritizirali ste me... Kazivali da nisam dovoljno spreman, da ne mogu. Međutim, jeste li se ikad zapitali mogu li sam? Ne, nisam mogao sam. Sam nisam mogao napraviti ništa. Nisam ja Leo Messi! Niti onda kad sam bio najbolji, nisam igrao sam. Ne bih htio da ovo netko krivo shvati, poštujem i cijenim dečke koji su sada u Dinamu, ali u ono moje vrijeme, kad sam bio najbolji, imao sam bolje suigrače! Bilo mi je lakše igrati s onom generacijom. Možda je ispalo da je Dinamo pogriješio sa mnom, ali ja vam kažem da bi sve bilo drukčije da je bilo malo više podrške, rekao je Sammir za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.