Pripremna utakmica: Dinamo opet odigrao neodlučeno, Marcos Guilherme debitirao

Subota, 04. veljače 2017. 19:20 Napisao/la  SC

Pripremna utakmica: Dinamo - Zorja Lugansk 2:2


Dinamo je odigrao još jednu utakmicu bez pobjednika tijekom priprema u  Turskoj, modri su igrali 2:2 protiv Zorje Lugansk.

Marcos Guilherme debitirao je za Dinamo, mladi Brazilac odigrao je posljednjih pola sata. Ništa posebno nije pokazao.

- Nije bilo tako loše, ovo ne mogu uspoređivati s našom zadnjom utakmicom protiv Slovana Bratislave kada nisam bio zadovoljan. Stvorili smo puno šansi, promašili previše dobrih prigoda i to me smeta. Kod prvog gola Zorje smo se krivo rasporedili, a drugi smo dobili iz tog penala. Ne znam kakvi nam suci sude ovdje, ali prošlu utakmicu smo dobili gol iz zaleđa od tri metra, sada je protiv nas bio ovakav penal. Ako je to penal, onda ih na svakoj utakmici mora biti bar deset. Ali, to nije bitno, zadovoljan sam sa svima. Previše smo griješili u zadnjem pasu, naša dodavanja nisu bila točna kada smo imali dobro pozicionirane igrače. Razumijem da su ovo pripreme, pa i da je moje igrače stigao umor. Tako da sam zadovoljan. No, da smo u tim situacijama bolje odigravali po zemlji, bilo bi 5:2. Ali, to je individualna kvaliteta igrača, rekao je trener Ivajlo Petev.

O Guilhermeu trener Dinama kaže:

-  Marcos Guilherme je pokušao dati sve od sebe, vidjelo je da se trudi, ali trebat će mu vremena. Zadovoljan sam s njim, kaže Petev.

Od ponedjeljka s momčadi će početi trenirati Soudani.

DINAMO: Livaković, Matel (od 60. Stojanović), Sigali (od 38. Schildenfeld), Lešković (od 46. Perić), Pivarić, Knežević (od 60. Gojak), Pavičić, Fiolić (od 60. Olmo), Machado (od 72 Ćorić), Šitum (od 60. Guilherme), Hodžić.

Pripremna utakmica: Dinamo - Zorja Lugansk 2:2 (Hodžić 34,  Machado 55/Petriak 10,  Forster 58-11m)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.