Paulo Machado: Ne znam zbog čega se konstantno pojavljuju neistinite priče o meni

Petak, 21. listopada 2016. 15:01 Napisao/la  SC

Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom, kaže Machado

Dinamo je demantirao da je Paulo Machado odbio biti pričuva u utakmici protiv Seville.

- Paulo je odigrao puno utakmica nakon ozljede i njegov izostanak protiv Seville bio je isključivo u cilju da ga se odmori. On je profesionalno primio moju odluku i nije pravio baš nikakve probleme. Uostalom, dan kasnije normalno je trenirao s momčadi te konkurira za utakmicu sa Cibalijom. Zar ne mislite da bi bilo drugačije da je odbio klupu?, kaže trener Dinama Ivajlo Petev.

Reagirao je i Machado.

- Ne znam zbog čega se konstantno pojavljuju neistinite priče o meni. Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema. Nakon Seville vratio sam se treninzima i sve je u redu. Profesionalac sam i ne želim da mediji iznose neistine o meni, kaže Machado.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.