TKO JE KRIVAC?

Obitelj Hasić nije prevarila Dinamo

Utorak, 06. studenog 2018. 19:30 Napisao/la  SC

Odvjetnik demantira medijske spekulacije

Ajdin Hasić, U-17 reprezentativac BiH postao slobodan igrač
Ajdin Hasić, U-17 reprezentativac BiH postao slobodan igrač

 

Tomislav Svetina smijenjen je s mjesta dopredsjednika Dinama zato što navodno Zdravko Mamić nije mogao prijeći preko rijetko viđenog poslovnog gafa.

U medjima je kolala spekulacija da je Svetina roditeljima mladoga Ajdina Hasića poslao jedan ugovor o raskidu ugovora i drugi ugovor kojim je Dinamo trebao produljiti suradnji s darovitim igračem.

Roditelji malodobnog igrača potpisali su prvi ugovor, mladi Hasić postao je slobodan igrač.

Sve je legalno, ali nije baš etično prema tumačenju Dinama:

- Zaista ne bih posebno ulazio u poslovne odluke kluba za koji je gospodin Svetina radio, međutim moram naglasiti jednu stvar u pogledu slučaja Hasić, a to je da nije točno, kako se to piše posljednjih tjedana u medijima, da je obitelj Hasić prevarila GNK Dinamo. Jedina i prava istina jest da su Dinamo i obitelj Hasić zajednički dogovorili sporazumni raskid njegovog ugovora. Ovo sve posebno iz razloga što svaki dan u medijima izlaze raznorazne netočne informacije koje pri tom stvaraju potpuno drugačiju sliku o obiteljo Hasić. U konkretnom slučaju stranke su se dogovorile o raskidu ugovora i nikada se nisu dogovorile o novom ugovoru. To u Dinamu jako dobro znaju, jer ako se vratite u povijest onda ćete lako pronaći podatak da se Dinamo htio riješiti usluga ovog igrača smatrajući da nije dovoljno perspektivan. U pogledu tog novog ugovora koji se stalno spominje u zadnje vrijeme želim napomenuti da se stranke o njemu nisu nikada dogovorile već je obitelj Hasić ustrajala u odlasku iz kluba, a slijedom čega je onda zaključen i potpisan sporazumni raskid ugovora, rekao je obiteljski odvjetnik Davor Radić za dalmatinskiportal.hr.