Matej Mitrović ponovo u HNL-u, Dinamo namjerava dovesti hrvatskog reprezentativca

Utorak, 09. siječnja 2018. 09:19 Napisao/la  SC

Mitrović u Bešiktašu neće imati puno prostora za igru, turski prvak u zimskom prijelaznom roku doveo je standarnog hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu iz kijevskog Dinama

Matej Mitrović
Matej Mitrović

 Matej Mitrović mogao bi se vratiti u HNL, Dinamo je iskazao interes za dovođenjem stopera Bešiktaša i potencijalnog reprezentativca.

Ako ode Sigali, Dinamo će s Bešiktašom pokušati dogovoriti posudbu s pravom provootkupa.

Mitrović u Bešiktašu neće imati puno prostora za igru, turski prvak u zimskom prijelaznom roku doveo je standarnog hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu iz kijevskog Dinama.

Bivši stoper Rijeke već je ljetos gurnut na marginu, kada je iz Real Madrida stigao iskusni Pepe.

Prije Vidina dolaska standardni stoperski par bili su Pepe i Srbin Tošić, što znači da Mitrović više nije nominalno ni treći stoper.

Mitroviću bi bilo važno pronaći klub u kojemu će igrati u nastavku sezone ako želi ostati na popisu izbornika Zlatka Dalića.

Bešiktaš je trenutačno četvrti u prvenstvu, zaostaje 6 bodova za vodećim Basaksehirom.

U osmini finala Lige prvaka Bešikaš igra protiv Bayerna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.