NOVI IGRAČI DINAMA

Marko Lešković i Mario Šitum predstavljeni

Ponedjeljak, 25. srpnja 2016. 16:03 Napisao/la  SC

Ako Franko Andrijašević postane igrač Rijeke, Dinamo će Leškovića platiti 1,5 mil. eura

Marko Lešković i Mario Šitum predstavljeni su u ponedjeljak u Maksimiru. Bivši igrači Rijeke i Spezije nova su imena na popisu trenera Dinama Zlatka Kranjčara:

- Jedva čekam da se priključim momčadi, ovo je iskorak u mojoj karijeri. Bilo je ponuda iz Italije, ali kad sam dobio ovu iz Dinama, nisam puno razmišljao, kazao je Lešković.

- Ponudu kluba kao što je Dinamo nije imao. Znači da je i Dinamo veliki klub. Šitum je ozlijeđen, a Lešković je tek došao i treba se prilagoditi, nadam se da ću ga za drugu utakmicu koristiti. Šitum je već dulje vrijeme s nama i jako sam zadovoljan kako se ponašao i drago mi je da ostaje s nama. Marko je bio standardni igrač Rijeke, reprezentativac i Dinamo mu je veliki korak naprijed i sjajna prilika. Mogu im obećati da ću ih vrednovati prema učinku, zaslužuju biti tu i vjerujem da će odgovoriti na sve zahtjeve koji se stavljaju ispred njih te pomoći nam u ostvarivanju naših ciljeva, naglasio je Zlatko Kranjčar.

- Drago mi je što sam opet ovdje. Očito sam okolnim putem trebao doći ovdje, ali uvijek gledam sve pozitivno pa ću tako reći da sam danas iskusniji i jako sretan što sam u najdražem klubu. Dat ću sve od sebe i pokušati se nametnuti, rekao je Šitum, koji je u Dinamo stigao sa 16 godina.

Šitum je zaigrao za prvu momčad Dinama prije posudbe u Lokomotivu i odlaska u Speziju, gdje je igrao do kraja ove sezone. Spominjao se kao novi igrač Rijeke, koja nije mogla udovoljiti njegovim zahtjevima.

Lešković je došao iz Rijeke. Prema informacijama iz Maksimira, Dinamo je platio Leškovića 2 mil. eura.

U slučaju da Franko Andrijašević pristane na uvjete koje nudi Rijeka i postane igrač riječkog kluba, Dinamo će Leškovića platiti 1,5 mil. eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.