MARIO GAVRANOVIĆ Kad god netko ne pobijedi Dinamo, odmah su suci krivci za to!

Srijeda, 25. travnja 2018. 20:39 Napisao/la  SC

Prošle sezone Mario Gavranović  drugačije pričao o hrvatskom suđenju u utakmicama Rijeke protiv Dinama

Mario Gavranović
Mario Gavranović

Mario Gavranović jedini je igrač Rijeke koji će obraniti titulu prvaka, ali u dresu Dinama.

Na pitanje koji će mu trofej biti draži, Gavranović kaže:

- Uvijek je onaj posljednji draži jer je najsvježiji, ali nikada nisam krio da sam obiteljski emotivno vezan uz Dinamo. Međutim, kažem, još nije gotovo, još nas čeka nekoliko utakmica u kojima moramo i teoretski potvrditi da smo prvaci, rekao je Gavranović za SN.
 
- Što se tiče Rijeke, imamo puno kartoniranih igrača i to će biti određen problem treneru prilikom sastavljanja momčadi, ali imamo dovoljno velik kadar da riješimo i taj problem, smatra Gavranović.

Zanimljivo je Gavranovićevo viđenje suđenja s Dinamova aspekta:

- Previše se ovdje i inače priča o sucima. Kada god netko ne pobijedi Dinamo, odmah su suci krivci za to. Nitko se ne zapita jesmo li možda bolji i kvalitetniji, nego se traži gdje je sudac pogriješio. Vidio sam neke portale i nakon utakmice da analiziraju i traže greške, ali to je valjda tako, ne obaziremo se na to, zaključuje Gavranović.

Prošle sezone drugačije je pričao o suđenju u utakmicama protiv Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.