Mario Cvitanović u suzama: Ovo je način na kojeg trebamo igrati, u utorak predstavljamo Ademija

Nedjelja, 06. kolovoza 2017. 21:39 Napisao/la  SC

Ova nas pobjeda neće opiti, znam što moramo poboljšati i isticati, rekao je Cvitanović

Dinamov strateg kroz suze je sumirao viđeno u derbiju četvrtog kola Prve HNL.

U njemu je domaćin na Maksimiru bio bolji od Hajduka rezultatom 3:1. Istaknula se sistematičnost Marija Cvitanovića, kao i njegov trenerski pečat u pobjedi koju je uhvatio u samoj završnici utakmice.

- Bio je užitak igrati i gledati ovu utakmicu. Prije nje igračima sam rekao samo dvije stvari: da osjete ponos i sreću na kraju. Uspjeli su, zato sam sretan, rekao je Cvitanović koji je toliko emotivno doživio pobjedu da se rasplakao na presici.

Dao je zamjerku svojim igračima zbog primljenog pogotka. Nižić je pogodio nakon kornera Savvasa, bio je Hajdukov stoper sam kao duh usred prostora u kokem stoper iz prekida mora biti opasan po gol protivnika.

- Kod Hajdukova gola Benković je trebao stajati kod Nižića, ali napravili su blok i ostao je sam. Ali još sam sretniji da smo se izvukli iz toga, promijenili smo i sustav. Derbi je utakmica kao i svaka druga, i dalje smo u stvaranju, ali ovo je model, način na koji Dinamo treba igrati. Slijedi nam daljni rad i odricanje, moramo biti čvrsto na zemlji, da budemo još bolji", kaže Dinamov trener.

Ova će pobjeda sasvim sigurno mobilizirati modre. Oni u petak dolaze na Rujevicu u prvom ovosezonskom derbiju protiv Rijeke.

- Ova nas pobjeda neće opiti, znam što moramo poboljšati i isticati. Dobili smo još veću širinu, na igračima je da rade što je zacrtano, svatko će dobiti priliku, danas nam se proširio roster, vjerujem da će se još više, a u utorak ćemo predstaviti Ademija. Neka navijači dođu u utorak poslijepodne podržati ga, zaslužio je, poentirao je Cvitanović uz podsjećanje na to da nekadašnjem kapetanu Dinama ističe dugotrajna suspenzija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.