Mario Cvitanović: Predstave Marija Gavranovića u dresu Rijeke dovoljno govore

Nedjelja, 07. siječnja 2018. 21:16 Napisao/la  SC
Mario Gavranović
Mario Gavranović

Nogometaši Dinama otputovali su u Rovinj na prvi dio zimskim priprema uoči koji je trener Mario Cvitanović rekao:

- Vidio sam da se dosta provlači teza kako smo već prvaci, pa kako niti ne trebamo igrati proljeće, ali neću dopustiti da svi skupa upadnemo u tu zamku. Mi želimo i dalje napredovati, a bit ćemo spremni za sva proljetna iskušenja, kaže Cvitanović.

Mario Gavranović prvo je pojačanje Dinama u zimskom razdoblju:

- Dosadašnje predstave Marija Gavranovića u dresu Rijeke dovoljno govore o njemu samome, tu mu sve služi na čast. Već sam mu rekao, želim da se što prije adaptira na momčad, ali i ekipa na njega. I onda će on pružiti što zna i može. Usput, želim se zahvaliti Antoliću i Henrquezu koji više nisu s nama, obojici želim puno sreće i uspjeha u nastavku karijere, zaključio je Cvitanović.

U Rovinj su otputovali: Livaković, Zagorac, Horkaš, Stojanović, Matel, Rrahmani, Sigali, Benković, Perić, Lešković, Sosa, Lecjaks, Ademi, Doumbia, Moro, Ćorić, Olmo, Soudani, Gavranović, Fiolić, Hodžić, Gojak, Uremović, Muhar, Marin, Đurasek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.