Mario Cvitanović: Nema tragedije u nogometu, one postoje samo u privatnim životima

Srijeda, 23. kolovoza 2017. 19:54 Napisao/la  SC

Mario Cvitanović ne boji se ishoda uzvratne utakmice play-offa između Skenderbeua i Dinama, trener Dinama ovako je objasnio kako proživljava mgućnost da u Albaniji završi europska sezona:

- Nema tragedije u nogometu, one postoje samo u privatnim životima. Sport je uživanje i zabava, mi u ovome trebamo uživati. Veselimo se utakmici i želimo pobjedu. Moramo biti bolji i onda će sve biti kako treba. Ako budemo igrali kao prvu utakmicu, onda ćemo ovisiti o domaćinu. Došli smo igrati nogomet i nema kalkulacija. Ovdje smo došli po Europsku ligu. Rekao sam već prije prve utakmice da se ovi dvoboji ne mogu uspoređivati s onima prije dvije godine. Posebice s obzirom na kadar obje ekipe, prošlost je nebitna, kazao je Cvitanović.

Utakmica u Elbasana igra se u četvrtak od 20 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.