Mario Cvitanović: Gavranović? Nema smisla pričati o nekom igraču koji nije ovdje!

Utorak, 19. prosinca 2017. 20:32 Napisao/la  SC
Mario Cvitanović
Mario Cvitanović

Mario Cvitanović prokomentirao je zimski prijelazni rok tijekom kojega će Dinamo dodatno profilirati momčad, posebice u napadu gdje prema najavama Mario Gavranović dolazi umjesto
Angela Henriqueza.

- Henriquez je tražio razgovor sa mnom, nismo razgovarali ništa konkretno, o detaljima neću pričati. Želim li da ostane? Naravno, meni treba svaki kvalitetan igrač, svaki pojedinac koji želi napredovati i koji se vidi u projektu Dinama. Ja ga želim i vidim ovdje, ali garantirati ne mogu nikome ništa. Gavranović? Još nije ni počeo prijelazni rok. Nema smisla pričati o nekom igraču koji nije ovdje. O njemu i drugima mogu tek kada dođu ovdje, a sve drugo su obična naklapanja, rekao je Cvitanović za goal.hr.

Mladi Filip Benković na meti je velikih klubova:

- Pa koju momčad ne bi oslabio odlazak najboljeg ili jednog od ključnih igrača?! Čak generatora svega pozitivnoga u svlačionici. Ipak, mi na to moramo biti spremni, a nitko ne bi trebao biti nezamjenjiv. Evo, naš skauting već mora imati pripremljena rješenja u slučaju njegovog odlaska. Ne samo za potencijalni odlazak Benkovića , već za svaku poziciju skauting mora imati dva-tri realna 'picka', zaključuje Cvitanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.