Mario Budimir u Dinamu, Rudeš raskinuo ugovor s najboljim strijelcem nakon napada na trenera

Ponedjeljak, 30. travnja 2018. 17:18 Napisao/la  SC

Dinamo iskoristio trenutak i besplatno doveo 32-godišnjeg napadača, koji bi do kraja sezone trebao postati alternativa rovitom Mariju Gavranoviću

Mario Budimir
Mario Budimir

Mario Budimir postaje  igrač Dinama nakon što je raskinuo ugovor s Rudešom!

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam pronašao zajednički interes s Dinamom. Vjerujem da svojim iskustvom i znanjem mogu pomoći klubu u ostvarenju ciljeva i ambicija koji su uvijek veliki kada su "modri" u pitanju,  rekao je Budimir nakon potpisivanja  ugovora do ljeta 2019. godine.

Rudeš je jednostrano raskinuo ugovor s Budimirom što je iskoristio Dinamo da besplatno dovede trećeg strijelca HNL-a (13 pogodaka).

Najbolji strijelac Rudeša postao je slobodan igrač nakon fizičkog napada na španjolskog trenera Josea Manuela Airu!

Aira je napad u javnosti pokušao minorizirati, ali čelnici Rudeša nemaju namjeru trpjeti zlostavljanje trenera.

Nije službeno potvrđeno, ali je jasno da je Budimir morao otići iz Rudeša zbog fizičkog napada na trenera.

Poznato je da Budimir nije napao trenera, kao što je poznato da je Budimirov menadžer kontroverzni Siniša Šošo.

Dinamo je iskoristio trenutak i doveo 32-godišnjeg napadača, koji bi do kraja sezone trebao postati alternativa rovitom Mariju Gavranoviću.

Budući da se igrač koji dobije otkaz odmah može registriati za drugi klub, moguće je da Budimir stekne pravo nastupa za Dinamo u utakmici protiv Slavena Belupa idućeg vikenda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.