Liga prvaka: Dinamu važnija pobjeda protiv Rijeke nego protiv Seville

Utorak, 01. studenog 2016. 10:23 Napisao/la  SC

Radije bih da pobijedimo Rijeku nego Sevillu, prvenstvo nam je ipak bitnije od nastupa u Ligi prvaka, kaže Domagoj Pavičić

Nogometaši Dinama u srijedu igraju u Sevilli, nastavlja se hod po mukama momčadi koja nije postignula pogodak u Ligi prvaka.

Da Dinamo ima ozbiljnijih problema od Lige prvaka, ukazuje izjava mladoga veznjaka Dinama Domagoja Pavičića, koji je između pobjeda protiv Seville i Rijeke izabrao sljedeće:

 - Radije bih da pobijedimo Rijeku. Prvenstvo nam je ipak bitnije od nastupa u Ligi prvaka. Rijeka nam je puno bitnija od Seville, zato biram pobjedu toj utakmici. Nadao sam se da Lokomotiva može uhvatiti barem bod protiv Rijeke, koja je iz tih prekida stigla do važne pobjede. Mislim da je Lokomotiva krajem prvoga dijela bila bolja, mogla i povesti preko Doležala, ali su pogodili vratnicu. Rijeka zaista igra dobar nogomet. Imaju više samopuzdanja od nas, naše je ipak malo poljuljano nakon onog neugodnog poraza (2:5) na Rujevici. Mi ćemo se s vremenom sigurno dignuti, važno je da pobjeđujemo i kad ne igramo savršeno. Siguran sam da će nas trener brzo posložiti, pa da ćemo se brzo vratiti tamo gdje i zaslužujemo biti, kaže Pavičić za goal.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.