LIGA PRVAKA Dinamo pobijedio Astanu, u 74. minuti uzvratne utakmice proradila riječka veza

Utorak, 14. kolovoza 2018. 21:51 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka: Dinamo - Astana 1:0. Strijelac Gavranović (74), Dinamo u play-offu igra protiv švicarskog prvaka Young Boys

LIGA PRVAKA Dinamo pobijedio Astanu, u 74. minuti uzvratne utakmice proradila riječka veza

 

Dinamo se plasirao u play-off Lige prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici 3. pretkola u Maksimiru pobijedio Astanu rezultatom 1:0.

Hrvatski prvak u play-off se plasitrao dvjema pobjedama i ukupnim rezultatom 3:0.

Dinamo je u Maksimiru uglavnom čuvao prednost iz prve utakmice, čekao i dočekao priliku potvrditi prolazak u iduće kolo.

U 74. minuti uzvratne utakmice proradila je riječka veza u plavim dresovima: Leovac je ubacio slijeva, a Gavranović udarcem glave s(p)retno od travnjaka loptu poslao u mrežu - 1:0.

Dinamo u play-offu igra protiv švicarskog prvaka Young Boys.

U slučaju poraza sezonu nastavlja u skupini Europske lige.

- Dobro smo odradili utakmicu u defanzivi, bili smo koncentrirani, mijenjali smo otraga što smo trebali, dosta je to dobro izgledalo. Zadovoljan sam pobjedom i time to smo ostali u Europi, idemo sada ostvariti naš san. U petak želimo pobijediti Osijek, znamo da neće biti lako, Osijek je vrhunska momčad, a onda na red dolazi Young Boys. Bit će sigurno promjena, vidjet ćemo kako će se dečki oporavljati. Psihološki je jako teško igrati dobivene utakmice, mislim da smo dobro odigrali, pobijedili smo što je važno za hrvatske koeficijente, kazao je Nenad Bjelica.

DINAMO: Zagorac, Leovac, Dilaver, Theophile-Catherine, Stojanović, Ademi, Oršić (82 Perić), Olmo, Gojak (70 Šunjić), Hajrović, Budimir (57 Gavranović)

ASTANA: Erić, Rukavina, Postnikov, Maliy, Shomko, Tomasov, Malevski, Almeida (78 Muzhikov), Henrique, Kleinhesler (78 Schetkin), Janga (78 Kabananga)

Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka: Dinamo - Astana 1:0 (3:0) (Gavranović 74)
* u zagradi je ukupni rezultat

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.