Sergej Jakirović: Apsolutno mi je svejedno koga možemo dobiti na ždrijebu!

Petak, 15. prosinca 2023. 00:27 Napisao/la  SC

Sad imamo zimski prijelazni rok, znam točno što nam treba, pogotovo prema naprijed, kaže trener Dinama

Sergej Jakirović: Apsolutno mi je svejedno koga možemo dobiti na ždrijebu!

Dinamo će suparnika u idućoj fazi Konferencijske lige saznati u ponedjeljak od 14 sati, a bit će to jedna od trećeplasiranih momčadi iz skupina Europske lige.

- Ždrijeb? Kada sam vidio koga možemo dobiti, apsolutno mi je svejedno. To su sve prvaci svojih zemalja, koga god dobijemo bit će zahtjevno. Trebamo se posložiti dodatno u prijelaznom roku, pa ćemo vidjeti što će biti na proljeće. Velik je uspjeh prezimiti u Europi. Možda javnost podcjenjuje ovu ligu, prošle godine Konferencijsku ligu osvojio je West Ham pa su se ljudi radovali. Imam osjećaj da sam dvije godine u Dinamu koliko smo odigrali utakmica, nemaš odmora. Ovo nam je bila 31. utakmica od 15. srpnja. Momci daju sve od sebe, nekad je bolje, nekad je slabije. Sad imamo zimski prijelazni rok, znam točno što nam treba, ali potrudit ćemo se, pogotovo prema naprijed, oni koju napadaju prostor, kazao je Sergej Jakirović.

Mogući protivnici su Union Saint-Gilloise, Maccabi Haifa, Servette, Molde, Olympiacos, Ajax, Betis i Sturm.

Dinamo u nedjelju igra protiv Hajduka:

- Svaka je utakmica važna. Sigurno je ovo sjajno za samopouzdanje, stabilizirali smo se, konačno smo kompletni, osim Drmića i Menala. Moramo se regenerirati i pronaći zadnji atom snage za nedjelju. Pratimo sve momčadi u ligi, pripremali smo već i Hajduk. Dečki su navikli na ritam, naći ćemo snage, pripremit ćemo se najbolje što možemo, rekao je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.