Josip Mišić u dresu PAOK-a proglašen najboljim igračem u izboru navijača

Srijeda, 13. ožujka 2024. 21:06 Napisao/la  SC

Moramo biti pametni, posebno u prvih 10-15 minuta kada možemo očekivati veliki pritisak, kaže veznjak Dinama

Josip Mišić u dresu PAOK-a proglašen najboljim igračem u izboru navijača

Josip Mišić u četvrtak će igrati protiv PAOK-a u dresu kojega je u sezoni 2019/20 igrao vrhunski nogomet.

U izboru navijača grčkog kluba Mišić je na kraju iste sezone proglašen najboljim igračem momčadi PAOK-a, osvojio 36,53% glasova, više od drugoplasiranog Dimitrisa Giannoulisa i Dimitrisa Pelkasa.

- Uzbuđen sam i sretan što sam se vratio na ovaj stadion. Ovdje sam proveo prekrasnih godinu i pol tijekom kojih smo osvojili prvenstvo i kup, kazao je Mišić.

Veznjak Dinama dobro zna što čeka zagrebačku momčad u Solunu:

- Moramo biti pametni, posebno u prvih 10-15 minuta kada možemo očekivati veliki pritisak. Morat ćemo se oduprijeti. Na papiru dva razlike izgleda dobro, ali to se može istopiti, moramo biti pametni, dat ćemo sve od sebe da ne primimo gol. Mogu igrati puno bolje nego u Zagrebu, odigrali su dosta loše protiv nas i Arisa. Bit će bolji, mi ćemo morati biti koncentrirani od prve do zadnje minute. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice i vjerujemo u prolaz Atmosfera je fantastična na Maksimiru i na Toumbi. Stadioni su možda stariji, ali imaju dušu. Mi koji izađemo na njih to znamo, kazao je Mišić.

Mišić je u dresu Rijeke osvojio dvostruku krunu, u siječnju 2018. godine otišao je u Sporting koji ga je posudio PAOK-u.

Na početku sezone 2020/21 iz PAOK-a je došao u Dinamo kao igrač Sportinga, portugalski klub Mišića je posudio Dinamu s pravom otkupa ugovora na kraju sezone.

U dresu Dinama prometnuo se u ponajboljega veznjaka HNL-a, isto kao u dresu Rijeke u koju je došao 2015. godine iz Osijeka.

Nije se odmah uspio nametnuti Matjažu Keku, sezonu 2015/16 odigrao je u dresu Spezije, tadašnjeg sestrinskog kluba Rijeke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.