Iz Italije stiže vijest da je Dinamo spreman uzvratiti udarac Hajduku u tržišnoj utakmici

Petak, 19. siječnja 2024. 21:47 Napisao/la  SC

Josip Brekalo  odlazi iz Fiorentine, ali nije zadovoljan opcijom da karijeru nastavi u Salernitani

Josip Brekalo
Josip Brekalo

Dok navijači Hajduka slave dolazak Ivana Perišića s kojim splitskom klubu rastu šanse za osvajanje titule prvaka, iz Italije stiže vijest da je Dinamo spreman uzvratiti udarac Hajduku u tržišnoj utakmici pred nastavak sezone.

Josip Brekalo sigurno na kraju siječnja odlazi iz Fiorentine, ali nije zadovoljan opcijom da karijeru nastavi u Salernitani.

Fiorentna i Salernitana načelno su dogovorili transfer, ali Brekalo želi otići u Dinamo, glasi zadnja vijest iz Firence.

Iako je Sergej Jakirović ovih dana nekoliko puta ponovio da je Brekalov transfer propala stvar, čini se da će zadnju riječ u svemu kao i obično imati igrač.

Kao što je poznato, Dinamo i Fiorentina navodno su prvotno dogovorili uvjete otkupa Brekalova ugovora od ljeta.

Dinamo je odustao od Brekala, kada je Fiorentina zatražila 600.000 eura za posudbu do kraja sezone.

Brekalov ugovor traje do ljeta 2026. godine.

Fiorentina je već praktično otpisala Brekala, nakon što su pregovori s Rubenom Vargasom propali, Fiorentina je novog bočnog napadača pronašla u urugvajskom reprezentativcu Brianu Rodriguezu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.