Ivajlo Petev razočaran igrom Dinama, ljubimac Zdravka Mamića ponavlja istu priču

Nedjelja, 09. srpnja 2017. 09:47 Napisao  I. V.

Zdravko Mamić uoči ove sezone ostavio je na klupi neuspješnog trenera iako se proslavio otkazima trenerima Dinama koji su osvajali trofeje


U zadnjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji nogometaši Dinama doživjeli su poraz (1:2) od češkog prvoligaša Slovackog.

- Malo sam razočaran, rekao bih da ponašanje igrača nije bilo na potrebnoj razini. A kada niste spremni za utakmicu, onda griješite u svemu. Skupilo se već dosta umora, i fizičkog i psihičkog, ali se ne smijemo tako ponašati. Odigrali smo jako lošu utakmicu, na kraju je ovo bio zaslužen rezultat. Krivica za ovaj poraz je samo na nama, to me jako smeta, rekao je trener Ivajlo Petev.

Retorika trenera Dinama nije se promijenila od kada je krajem rujna prošle godine preuzeo momčad Dinama od privremenog trenera Željka Sopića, koji je nakon poraza (2:5) na Rujevici u 9. kolu naslijedio Zlatka Kranjčara.

Petev je tijekom cijelog prvenstva tražio isprike za lošu igru, Dinamo je nezasluženo na kraju sezone zaostao sam dva boda za prvakom Rijekom. Na početku ove sezone Petev ponavlja istu priču za medije s praktično istom momčadi.

S posudbe se vratio Fernandes, koji je prema izvještajima bio najbolji igrač Dinama u pripremama, na lijevom boku nametnuo se češki branič Jan Lecjaks, koji je iz momčadi izbacio reprezentativca Josipa Pivarića.  

Dinamo je pripreme zaključio s dvije pobjede (Mura, Vorskla) i dva poraza (Tosno, Slovacko), ali ni u jednoj utakmici nije izgledao dobro.

Sammir i dalje izgleda kao veteran, a Soudani još nije počeo igrati.

Nakon poraza Dinama u Koprivnici (1:2) u 30. kolu prošle sezone Rijeka je stigla nadomak titule prvaka, a Petev nadomak otkaza.

 Bugarski trener preživio je do kraja sezone zbog čvrstog ugovora, a onda je usijedilo iznenađenje.
 
 Zdravko Mamić uoči ove sezone ostavio je na klupi neuspješnog trenera iako se proslavio otkazima trenerima Dinama koji su osvajali trofeje. Petev je očito postao Mamićev ljubimac!
 
 Otišao je sportski direktor Romeo Jozak, ostali su problemi koje Petev evidentno neće riješiti ako Dinamo ne dovede dvojicu, trojicu igrača Soudanijeve klase.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.