Europska liga: Dinamo ispao iz Europe, modri razočarali igrom u Elbasanu

Četvrtak, 24. kolovoza 2017. 21:58 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica play-offa: Skenderbeu - Dinamo 0:0. Ni nešto jači pritisak u finišu utakmice nije donio ništa konkretnog nakon što je Nimaga u 78. minuti isključen


Dinamo je završio europsku sezonu u Elbasanu, prvi put nakon jedanaest sezona modra momčad neće igrati u skupini jednog europskog natjecanja.

Skenderbeu se plasirao su skupine Europske lige nakon što je u uzvratnoj utakmici protiv Dinama odigrao utakmicu bez pogodaka, modrima je presudio pogodak albanskog kluba u gostima (1:1).

Najgore od svega što Dinamo objektvno nema za čime žaliti budući da je momčad Marija Cvitanovića igrala slično kao u prvoj utakmici, bez ikakve poduzetnosti i kvalitete da bi igra dobila bilo kakav sadržaj.

Tijekom cijele utakmice u Elbasanu momčad Dinama nije stvorila ni jednu priliku za kojom može žaliti.

 Ni nešto jači pritisak u finišu utakmice nije donio ništa konkretnog nakon što je Nimaga u 78. minuti dobio drugi žuti karton i morao u svlačionicu.

 Skënderbeu je najbolju priliku proupustio u 65. minuti, kada je Gojak pogriješio, a Sowe krenuo sam na Livakovića. Sowe je pokušao prebaciti modrog vratara, lopte je ispred gol-linije dohvatio  Sigali.
 
 SKENDEBEU: Shehi,  Vangjeli, Radas, Jashanica, Mici,  Nimaga, Osmani (90+2 Muzaka), Lilaj (74 Adeniyi), Gavazaj, Sowe (87 Dita), Latifi

DINAMO: Livaković, Stojanović, Sigali, Rrahmani, Lecjaks (85 Hodžić),  Doumbia, Soudani, Moro (57 Gojak), Olmo, Fernandes,  Henriquez (67 Fiolić)

Uzvratna utakmica play-offa Europske lige: Skenderbeu - Dinamo 0:0 (1:1)

* u zagradi rezultat prve utakmice

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.