Dinamo u utorak može postati prvak, Nikola Jurčević skuplja momčad za Lokomotivu

Ponedjeljak, 07. svibnja 2018. 18:25 Napisao/la  SC
Nikola Jurčević
Nikola Jurčević Foto: www.gnkdinamo

Dinamo u utorak (18) igra protiv Lokomotive, koja je u zadnjem susretu ostvarila prvu pobjedu (4:1) protiv matičnog klub otkada igra u HNL-u.

Nakon poraza trener Mario Cvitanović podnio je ostavku, novi trener Nikola Jurčević ima priliku revanširati se za poraz i dva kola prije kraja osvojiti titulu prvaka:

- Može se reći da su pred nama sada tri meč-lopte za osvajanje naslova, ali ne razmišljam tako. Nama za naslov matematički trebaju još tri boda, do njih želimo doći već protiv Lokomotive. Čeka nas jako teška utakmica, kvalitetan suparnik, Lokomotiva je u posljednjim utakmicama pobijedila Osijeka i Rijeku. A ne tako davno, dobili su i nas 4:1, to nam je sasvim dovoljno upozorenje. Kažem, kvalitetni su, imaju trenera koji ih odlično vodi, ali naši motivu su ogromni, najveći mogući. I svi želimo ovu turbulentnu sezonu dva kola prije kraja zaključiti naslovom prvaka, kaže trener Dinama Nikola Jurčević.

Dinamo ima velikih problema s kadrom:

- Možda ću na raspolaganju imati samo 12, 13 igrača, ali tu nema nikakvog alibija. Napravit ćemo opću mobilizaciju, želimo tu pobjedu, vjerujem da ćemo proslaviti naslov, zaključuje Jurčević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.