Dinamo u četvrtak igra protiv vodeće momčadi grčkog prvenstva

Četvrtak, 07. ožujka 2024. 11:36 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović Foto: GNKDinamo

Dinamo u četvrtak igra prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige, utakmica protiv PAOK-a na maksimirskom travnjaku počinje od 21 sat:

– PAOK je čvrsta, tvrda, prekaljena, iskusna momčad s nekoliko sjajnih igrača. To pokazuje i grčko prvenstvo gdje je PAOK preuzeo prvo mjesto. Imali su malu krizu sredinom veljače, ali brzo su je prebrodili što pokazuje njihovu mentalnu snagu. Imaju dobar balans, jaki su s loptom u nogama, opasni su u polukontri i kontri, morat ćemo sve napraviti da to preveniramo. Naravno, težit ćemo tome da imamo loptu u posjedu, da budemo konkretni, bez neforsiranih pogrešaka. Moramo napraviti sve da u Solun odemo bar s jednim golom prednosti. Najveća im je snaga u ofenzivnom trojcu koji je doista jako dobar. A, sad hoće li igrati Taison ili Kiril Despodov... Sigurno će igrati Andrija Živković, a tu je i najveći talent grčkog nogometa, Stefanos Konstantelias. Momčad je kompaktna i agresivna, kaže trener Dinama Sergej Jakirović.

– Izostat će oporavljenici Takuya Ogiwara i Marko Bulat, a svi ostali igrači su na dispoziciji. Imamo nekoliko rovitih igrača nakon nedjeljne utakmice, ali to je normalno. Razmišljamo o jednoj ili dvjema promjenama u odnosu na prethodnu utakmicu, rekao je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.