DINAMO - SKENDERBEU Marko Radas: Bolji smo nego prije dvije godine, danas smo veći kolektiv

Srijeda, 16. kolovoza 2017. 20:20 Napisao/la  SC

Naravno da je lakše kada ne igra Soudani, pa to je kao da Ramosa pitate je li sretan što neće igrati Messi, kaže stoper Skenderbeua


Dinamo u četvrtak u play-offu Europske lige igra protiv Skënderbeua na Maksimiru, zbog ozljede neće igrati Soudani:

- Naravno da je lakše kada ne igra Soudani. Pa to je kao da Ramosa pitate je li sretan što neće igrati Messi! Dinamo doista ima jako dobre igrače, znam da će im Soudani nedostajati, ali to neće biti presudno, kazao je stoper Skënderbeua Marko Radas.

Radas je igrao protiv Dinama u pretkolu Lige prvaka prije dvije godine u uvjerljivom porazu (1:4) na Maksimiru:

- Mislim da smo bolji nego prije dvije godine, tada smo u momčadi imali dva-tri kvalitetnija pojedinca, ali danas smo veći kolektiv. A to je uvijek puno bolje. Kako bismo stajali u HNL-u? Teško pitanje. Dinamo je odličan, Hajduk je uvijek - Hajduk, a Rijeka se već posljednje četiri godine nametnula kao ozbiljan klub. Sviđa mi se i sportska politika Osijeka, stvarno rade dobar posao. No, mislim da bismo se mi sa svima njima borili u kontinuitetu, da bismo uz njih napali mjesta koja vode u Europu, rekao je Radas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.