DINAMO - RB SALZBURG Zlatko Kranjčar: Prvi dvoboj je bitan, no važniji nam je uzvrat

Ponedjeljak, 15. kolovoza 2016. 14:06 Napisao/la  SC

Dinamo će u taktičkom smislu biti sličan onome u Splitu, ali s intencijom na igru prema naprijed, kaže Kranjčar


Dinamo u utorak igra prvu utakmice play-offa Lige prvaka protiv RB Salzburga na Maksimiru:

- Nakon treninga i analize jako dobro znamo s kim igramo, s vrlo kvalitetnom momčadi, ali gajim nadu da nisu dobri kao prije dvije godine. Ako budemo kao na razini protiv Hajduka, no možemo biti i bolji, onda ćemo dohvatiti dobar rezultat. Proteklih dana nagovijestili smo probleme s ozljedama, no danas sam puno veseliji. Ćorić i Machado su nam dispoziciji, vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute. Na raspolaganju nemamo Pivarića, no on je ušao u dobar trening, bit će nam na raspolaganju protiv Splita. Jonas je dobio udarac, ali on će biti spreman. Situacija je bolja nego prije. Pravi Dinamo očekujem u utorak, ali vjerujem da ćemo u uzvratu biti još bolji. Prvi dvoboj protiv Austrijanaca je bitan, no važniji nam je uzvrat. Dinamo će u taktičkom smislu biti sličan onome u Splitu, ali s intencijom na igru prema naprijed, kaže Kranjčar koji os protivniku zna sve što treba:

- Salzburg igra 4-2-3-1 s prelaskom u 4-3-3, imaju nekoliko odličnih igrača. Tu se Bernardo, sjajni stoperi Hinteregger i Ćaleta-Car, dok Soriana ne treba niti predstavljati. Soriano je lider, sudjeluje u organizaciji igre. Sviđa mi se i Berisha, vrlo opasan igrač. Na njih moramo obratiti pažnju. Sigurno smo iskusniji za dvije utakmice protiv njih, vjerujem da većina igrača ima motiv da anuliramo one rezultate otprije dvije godine, zaključuje Kranjčar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.