Dinamo predao titulu prvaka, Ivajlo Petev ostaje trener do daljnjega

Srijeda, 26. travnja 2017. 16:23 Napisao/la  SC

Trener Ivajlo Petev i dalje će voditi Dinamo, a sve detalje pojasnit ću na konferenciji za medije u četvrtak ujutro, kaže sportski direktor Romeo Jozak


Ivajlo Petev ostaje trener, Dinamo je odustao od borbe za titulu prvaka!

Tako bi se mogla formulirati odluka čelništva kluba koje je u srijedu donijelo odluku da neće raskinuti ugovor s trenerom koji je doživio dva poraza zaredom:

- Želim prekinuti razne spekulacije koje se pojavljuju po medijima. Trener Ivajlo Petev i dalje će voditi Dinamo, a sve detalje pojasnit ću na konferenciji za medije u četvrtak ujutro, kazao je nakon sastanka sportski direktor Romeo Jozak.

Dinamo je za četvrtak od 10 sati zakazao press-konferenciju na kojoj će  Jozak objasniti viziju za iduću sezonu. Što se tiče ove sezone, sve je postalo jasno nakon poraza u Koprivnici.

Rijeka nije propustila šansu, pobjedom protiv Osijeka stekla je osam bodova prednosti koje momčad Dinama  može stići samo teoretski.

Točnije,    ni teoretski s Petevom na klupi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.