Dinamo pobijedio Celje, Arber Hoxha debitirao u Rovinju

Subota, 13. siječnja 2024. 16:47 Napisao/la  SC
Arber Hoxha
Arber Hoxha Foto: GNKDinamo/Facebook

Dinamo je pobijedio Celje u pripremnoj utakmici odigranoj u Rovinju, stijelci su bili Kaneko (6) i Petković (36-11m).

U utakmici protiv vodeće momčadi slovenskog prvenstva debitirao je Arber Hoxha, koji je s nekoliko poteza pokazao da će biti pojačanje, iznudio je prekršaj za kazneni udarac.

- Još je malo pod dojmom, jako mu je drago što je došao u Dinamo. On će nam pomoći jer je u nekoliko akcija pokazao da može proći ne samo "jedan na jedan", nego čak "jedan na dva". Na njemu je skrivljen jedanaesterac. S druge strane imamo Takura Kaneka, pa Špikića i Vidovića, tako da imamo jednu lijepu konkurenciju, kazao je Sergej Jakirović.

DINAMO: Zagorac, Ristovski, Živković, Theophile, Perković, Ademi, Mišić, Baturina, – Kaneko, Hoxha – Petković. Drugo poluvrijeme: Nevistić, Mikić, Bernauer, Cvetko, Ljubičić, Sučić, Halilović, Špikić, Brodić, Vidović, Kulenović

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.