Dinamo otputovao u Sevillu, Ivajlo Petev najavio istu utakmicu kao u Maksimiru

Utorak, 01. studenog 2016. 14:03 Napisao/la  SC

Dinamovu logistiku u Sevilli predvode predsjednik Mirko Barišić i savjetnik Zdravko Mamić

Dinamo  je u utorak, 1. studenog, otputovao prema Sevilli gdje u srijedu igra utakmicu 4. kola Lige prvaka:

- Mi uvijek biramo taktiku razmišljajući kakva momčad igra protiv nas. Znamo svi kakva je Sevilla, naš se taktički plan sutra neće bitno razlikovati od onog s maksimirske utakmice protiv Seville. Ne možemo si dozvoliti protiv takvog suparnika igrati drugačije. Ali, htio bih da igramo ipak s malo više samopouzdanja. Znamo kakva je Sevilla, ali uvijek postoji šansa za nekakvo iznenađenje. Mi ćemo ga svakako sutra i tražiti. Uz dulje odsutne igrače nedostaje nam još jedino Fiolić koji nije ovdje s nama, a sastav ćemo vidjeti nakon večerašnjeg treninga. Nadam se samo da ću moći računati na sve igrače koji su i krenuli na ovaj put. Sutra ćemo odlučiti o početnom sastavu, rekao je trener Dinama Ivajlo Petev.

Dinamovu logistiku u Sevilli predvode predsjednik Mirko Barišić i savjetnik Zdravko Mamić. Kao gosti u Sevillu su otputovali Mamićevi odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.