Amer Gojak na listi želja Seville, Dinamov veznjak debitirao za BiH

Petak, 16. studenog 2018. 20:44 Napisao/la  SC
Amer Gojak
Amer Gojak

Igrači Dinama opet su u modi.

Amer Gojak debitirao je za najbolju BiH reprezentaciju protiv Austrije u Beču, jedan je od najboljih igrača Dinama ove sezone, njegove igre nisu prošle nezapaženo.

Novog reprezentativca BiH želi Sevilla, španjolski mediji tvrde da bi mogao naslijediti Banegu.

Iako se Gojak tek počeo dokazivati u modrom dresu, poznavajući sportsku politiku Zdravka Mamića, nema igrača koji nije na prodaju ako je cijena prihvatljiva.

 - Veliko hvala svima koji su bili tu uz mene i koji su mi omogućili da ostvarim svoj san. Dan poslije nevjerovatne noći, mogu reći da sam presretan, ne samo zbog svog debitantskog nastupa nego i činjenice da sam dio nevjerovatnog tima, misleći tu na apsolutno sve koji imaju veze s ovom reprezentacijom. Hvala navijačima na podršci koju su nam sinoć pružili i samim tim bili naš 12. igrač. Svi Bosanci i Hercegovci trebaju biti ponosni na ovu selekciju te se nadam da ćemo u budućnosti još mnogo puta obradovati naše navijače i našu zemlju, napisao je Gojak na Instagramu nakon utakmice u Beču.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.