Josip Sesar: Znamo što nam je činiti u dvoboju protiv Irske

Petak, 28. srpnja 2023. 16:24 Napisao/la  SC
Josip Sesar
Josip Sesar

Nakon dvije uvjerljive pobjede u skupini G pretkvalifikacija za odlazak na EuroBasket 2025. godine, hrvatsku košarkašku reprezentaciju u subotu očekuje gostovanje u Irskoj.

Hrvatska je prvom susretu u Opatiji pobijedila Irsku  89:49, a potom i Luksemburg  98:62, izabranicima Josipa Sesara sada slijedi uzvratni ogled protiv Irske 29. srpnja, te 2. kolovoza u Luksemburgu.

 Samo prvo mjesto u skupini osigurava nastup u kvalifikacijama za EuroBasket.

 - Imali smo problema sa želučanom virozom pa na posljednja dva treninga nismo bili kompletni. U Dublinu ćemo imati zadnji trening pred utakmicu, kao i scouting. Oni su u posljednjoj utakmici pobijedili Luksemburg 20 razlike i odigrali izuzetno dobro, dobro su i fizički izgledali. Znamo što nam je činiti, znamo da moramo spriječiti njihovu tranziciju i zatvoriti njihov napadački skok i svojom igrom kontrolirati ritam utakmice, istaknuo je izbornik Sesar.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.