EP: Hrvatske košarkašice ugodno iznenadile važnom pobjedom protiv Latvije

Petak, 12. lipnja 2015. 20:15 Napisao/la  SC

Rezultat 2. kola: Hrvatska - Latvija 67:63


Ženska košarkaška reprezentacija pobijedila je Latviju rezultaom 67:63 u drugoj utakmici na Europskom prvenstvu, koje organiziraju Mađarska i Rumunjska. Nakon teškog poraza od Rusije (62:83) u prvoj utakmici, hrvatska ekipa ostvarila je značajnu pobjedu iako je igrala bez kapetanice Jelene Ivezić i Ive Todorić.

Iva Slišković ubacila je 15 koševa uz šest skokova, Mirna Mazić je dodala 13 poena uz osam skokova, a Luca Ivanković 12 pogodaka i 10 skokova, te su njih tri bile najzaslužnije za neočekivanu pobjedu protiv Latvije.

Za prolazak u drugi krug natjecanja Hrvatskoj je potrebna još jedna pobjeda u preostala dva nastupa. U subotu će naše igračice igrati protiv Srbije (19 sati), a u ponedjeljak protiv Velike Britanije (16.30 sati).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.