Pogledajte tricu kojom je Durant sa zvukom sirene potopio aktualnog prvaka

Petak, 30. prosinca 2011. 08:57 Napisao  Marko Babić

Kevin Durant postigao je 30 poena nanijevši Dallasu treći poraz na otvaranju sezone

Dallas Mavericksi, aktualni NBA prvaci, i nakon trećeg susreta ne znaju za pobjedu. Ovoga puta Dallasu se ispriječila Oklahoma, točnije Kevin Durant koji je postigao 30 poena, te ključan šut za tri poena sa zvukom sirene. Oklahoma je četrdesetak sekundi prije kraja imala vodstvo 101:96, ali je Jason Terry s tri poena vratio Dallas u igru. U idućem napadu Nowitzki je otvorio šut Vince Carteru koji je bio siguran za tri poena (101:102).

Domaćinu je krenuo u napad, imao je loptu sa strane i samo 1.4 sekunde do kraja. Brzo dodavanje Thabo Sefolosha, skok šut Duranta za veliko slavlje u Oklahomi i četvrtu pobjedu u isto toliko utakmica.

- Kao klinac uvijek sam sanjao da pogodim tricu za pobjedu. Sada se taj san ostvario - izjavio je Kevin Durant.

Dirk Nowitzki zabio je 29 poena uz deset skokova, ali ni to nije bilo dovoljno za prvu pobjedu Dallasa.

Rezultati: Orlando - New Jersey 94:78, Houston - San Antonio 105:85, Oklahoma - Dallas 104:102, Sacramento - Chicago 98:108, Portland - Denver 111:102, LA Lakers - New York 99:82.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.