Steve Kerr: Suspenzija ima smisla, Greenu treba pomoći do kraja života

Petak, 15. prosinca 2023. 11:37 Napisao/la  SC
Steve Kerr
Steve Kerr

Steve Kerr, trener Golden State Warriorsa, na neočekivani je način reagirao nakon što je postalo jasno da će Draymondu Greenu biti izrečena suspenzija na duži vremenski rok zbog divljačkog ponašanja.

Greenova nedavna žrtva bio je Jusuf Nurkić, a to nije prvi incident ovakvoga tipa.

- Mislim da suspenzija ima smisla. Za mene je ovo više od košarke, radi se o pomoći Draymondu Greenu. Mislim da je to prilika za Draymonda da odstupi i napravi promjenu u svom pristupu i životu, a to nije lako učiniti. Pružite mu potrebnu pomoć. Dajte mu priliku da napravi promjenu koja neće pomoći samo njemu, našem timu, već će mu pomoći do kraja života. Nije to samo ispad na terenu, radi se o njegovom životu. Onaj koji je zgrabio i davio Rudyja Goberta, onaj koji je divljački udario Jusufa Nurkića, onaj koji je prošle godine udario Jordana Poolea. To je tip koji se treba i mora promijeniti i on to zna, rekao je Steve Kerr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.