Pogledajte kako su Luka Dončić i Nikola Jokić zajedno došli na utakmicu

Utorak, 19. prosinca 2023. 09:31 Napisao/la  SC

Srpski košarkaš dvostruki je MVP,  koji  ima privilegiju odmarati tijekom utakmica protiv momčadi kakve su Mavsi

Pogledajte kako su Luka Dončić i Nikola Jokić zajedno došli na utakmicu

Nikola Jokić i Luka Dončić igraju u momčadima između kojih je razlika u kvaliteti tolika da je međusobni sraz između dvije velike NBA zvijezde brzo  izgubio natjecateljsku draž.

Denver Nuggetsi nadmoćno su pobijedili Dallas Maverickse (130:104), slovenski košarkaš prema osobnom učinku bio je puno bolji od srpskog košarkaša, ali košarka je ipak momčadski sport.

Jokić i Dončić prije utakmice snimljeni su dok su se šalili i smijali  (pogledajte   OVDJE), vjerojatno nije drugačije bilo ni nakon utakmice, Dončiću je jasno u kakvoj momčadi igra.

Srpski košarkaš dvostruki je MVP, koji ima privilegiju odmarati tijekom utakmica protiv momčadi kakve su Mavsi.

Unatoč tome Nuggetsi su čak 60 poena postigli ispod koša, Jokić nije imao potrebe za naprezanjima uz Jamala Murraya (22) i Aarona Gordona (21) koji su predvodili Nuggetse u 18. pobjedi ove sezone.

Dončić je imao sjajan učinak, postigao je 38 poena uz šut 13/24, ostvario je 11 skokova i 8 asistencija, Jokić je bio suzdržan sa samo 8 poena i 7 asistencija.

Mavsi imaju omjer 16:10, nalaze su u play-off zoni iako je izvjesno da će teško igrati u završnici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.