NBA: Dario Šarić nastavio seriju sjajnih predstava, peti double-double učinak

Utorak, 14. veljače 2017. 09:02 Napisao/la  SC

Brojke dovoljno ne otkrivaju mentalnu snagu i fizičku spremu

Dario Šarić nastavlja sjajnim predstavama u dresu Philadelphije, četiri utakmice  uzastopno dokazuje iznimnu kvalitetu i ruši vlastite rekorde.

Šarićev učinak u pobjedi nad Charlotteom (105:99) mjeri se sa 18 poena i 11 skokova, koji nisu prava ilustracije njegove dominacije.

Sixersi su imali 18 skokova više od suparnika (51-33) i 24 koša prednosti u reketu (56:32),  pobijedili su zahvaljujući elementima u kojima je Šarić prevladavao.

Peti double-double učinak dodatno je dignuo ljestvicu, u posljednjih pet mečeva najbolji je strijelac Sixersa s 18.8 koševa po susretu, u zadnje četiri utakmice bio je najbolji strijelac momčadi...

Hrvatski rookie u konkurenciji je za igrača tjedna Istočne konkurencije, zajedno s velikanima poput Duranta i Hardena...

Ponovo treba naglasiti da brojke dovoljno ne otkrivaju mentalnu snagu i fizičku spremu, Šarićeva pozitivna energija jednostavno obuzima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.