Luka Dončić ostvario novi triple-double, Bojan Bogdanović najbolji u rekordnom porazu

Nedjelja, 24. prosinca 2023. 10:43 Napisao/la  SC
Bojan Bogdanović
Bojan Bogdanović

Luka Dončić ostvario je novi triple-double iako nije igrao zadnju četvrtinu za Dallas u pobjedi (114:119) protiv San Antonio Spursa.

Dončić je ubacio 39 koševa, ostvario je 12 skokova i 10 asistencija, ostvario je šesti triple-double u sezoni, u samo jednoj od posljednjih 12 utakmica nije ubacio 30 ili više koševa.

Tim Hardaway s 23 peoan i 6 skokova bio je najbolji kod poraženih.

Detroit Pistonsi izjednačili su negativni rekord NBA s čak 26 uzastopnih poraza, zadnji su doživjeli od Brooklyn Netsa (115:126).

Bojan Bogdanović jedna je od rijetkih svjetlih točaka u Pistonsima, hrvatski košarkaš ubacio je 19 poena, te ostvario 8 skokova i 4 asistencije u porazu.

Lebron James ostvario je čak 40 poena kojima je dodao po 7 skokova i asistencija u pobjedi (129:120) Lakersa protiv Oklahome.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.