PROMJENA NA ČELU HKS-a

Ivan Šuker novi predsjednik HKS-a

Nedjelja, 28. lipnja 2015. 16:49 Napisao/la  SC

Danko Radić odustao  od kandidature


Ivan Šuker novi je predsjednik Hrvatskoh košarkaškog saveza! Danko Radić odustao je od kandidature za predsjednika HKS-a i prepustio vlast Ivanu Šukeru, saborskom zastupniku HDZ-a, bivšem ministru i nekadašnjem predsjedniku HKS-a.

Radić se povukao i vjerojatno izbjegao poraz u glasovanju na Saboru košarke održanom u Zagrebu. Nakon 11 godina prepustio je vlast bez borbe džentlmenskim dogovorom sa Šukerom, koji je 2004. godine vlast prepustio Radiću. Sve ostaje u istim rukama.

- Smatram da moj protukandidat ima sve reference za ovu dužnost, ja sam ionako jedva izdržao zbog zdravlja i zato odustajem, rekao je Radić prije glasovanja.

- Bez obzira što su neki sumnjali, drago mi je da smo prisustvovali ovako dostojanstvenom događaju, zahvalio bih se svom velikom prijatelju Danku Radiću što je toliko učinio za hrvatsku košarku. Naravno, tko radi taj i griješi, ali moje zahvale idu ponajviše njemu. Više neće biti Radićeve niti Šukerove struje, bitna je samo hrvatska košarka, rekao je Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.