ALL STAR RIJEKA Siniša Štemberger: Drago mi je da će puna dvorana uživati u reviji košarke

Petak, 20. veljače 2015. 23:35 Napisao/la  SC

Dvorana SRC Zamet (17): Sjever - Jug. Drago mi je  da je All-star ponovno u Rijeci nakon 1974. godine i da ću imati priliku sudjelovati u tom natjecanju, kaže Štemberger

Na Zametu će se danas održati revija hrvatske košarke. Najbolji igrači domaćih klubova, uključivo i onih ABA-ligaških naći će se u Rijeci na dvadeset i drugom All-staru. Uvijek je to prigoda koja donosi više od košarke, nešto i od onoga što igrači često prakticiraju na treninzima. Atraktivna zakucavanja, natjecanje u tricama, nastupi plesačica i akrobata, ali i prisutstvo košarkaških legendi, sve će to biti objedinjeno u ovu košarkašku subotu.

Po uzoru na Sjevernu Ameriku i Hrvatska ima svoju smotru najboljih, u kojoj će sudjelovati kapetan momčadi Kvarnera 2010 Siniša Štemberger. Riječki bek vratio se u klub iz kojeg je kao mladić otišao, nakon mnoštva sezona u Regionalnoj ligi i europskim kupovima Štemberger je sudjelovao na završnici Kupa Kreše Ćosića. Amerikaci su ispalili preko stotinu i trideset trica prikazavši malo od 'ozbiljne' košarke proteklog tjedna.

- Vidjet ćemo kako će se stvari odviti na parketu. Ako se u posljednju četvrtinu uđe u egalu, jasno je da ćemo se pokušati postaviti ozbiljnije i pobjediti utakmicu. Drago mi je da će to biti revijalnog tona, da je All-star ponovno u Rijeci nakon 1974. godine i da ću imati priliku sudjelovati u tom natjecanju. Bit će, uvjeren sam, puna dvorana na Zametu, doći će nas vidjeti mnoštvo mladih, što je i cilj takvih okupljanja, kaže Štemberger.

Valja reći da je pod upitnikom i nastup Marijana Mancea na klupi momčadi Juga. Problemi s gripom nastavili su se i u danu nakon dolaska iz Vukovara, trener Kvarnera 2010 jedva je govorio, grlo je predstavljalo veliku prepreku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.