Gradonačelnik Vojko Obersnel upriličio prijam za vaterpoliste

Srijeda, 23. kolovoza 2017. 14:53 Napisao/la  SC

Zlato osvojili Ivan Krapić i član stručnog stožera Igor Pezelj, svjetski doprvaci postali juniori Lovro Paparić i Fran Čubranić

Svečani prijam održan u Gradskom  salonu
Svečani prijam održan u Gradskom salonu Foto: www.gradrijeka

U Salonu Grada Rijeke održan je prijam za riječke vaterpoliste koji su na nedavnim svjetskim vaterpolskim prvenstvima osvojili zlatne i srebrne medalje.

Vaterpoliste su primili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, njegov zamjenik Marko Filipović, pročelnica Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić i predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać.

Seniorska vaterpolo reprezentacija Hrvatske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, održanom u Budimpešti, osvojila je zlatnu medalju, dok su juniori u Beogradu na Svjetskom juniorskom prvenstvu u vaterpolu osvojili srebrnu medalju.

Odličja u Budimpešti osvojili su centar reprezentacije Ivan Krapić i član stručnog stožera Igor Pezelj, svjetski doprvaci postali su juniori Lovro Paparić i Fran Čubranić, koji je proglašen najboljim vratarom Svjetskoga vaterpolskog prvenstva za juniore u Beogradu.

Prijamu u Gradu prisustvovali su predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza Predrag Sloboda, trener Igor Pezelj, vaterpolisti Ivan Krapić i Fran Čubranić te novi trener VK Primorje Igor Hinić, koji je napomenuo kako je do sada svaka hrvatska vaterpolska reprezentacija uključivala barem jednog riječkog igrača.

Čestitajući svima na izvanrednom uspjehu, kroz kojeg se promovira i naš grad Rijeka, gradonačelnik je vaterpolistima i trenerima uručio medaljone i srebrnjake svetog Vida, a oni su poručili kako je nova sezona već krenula, a s njome i lov na nove medalje.