SLAVIŠA BRADIĆ

Zamećanke će do kraja siječnja dobiti novu upravu

Subota, 29. prosinca 2018. 11:46 Napisao/la  V. P.

Pokrenuta je inicijativa roditelja i članova kluba među kojima se našla osoba koja će preuzeti vođenje kluba. Riječki sportski savez nije odustao od ŽRK-a Zamet,  kaže tajnik RSS-a

Slaviša Bradić
Slaviša Bradić

Rukometašice Zameta već su naučile živjeti u neizvjesnosti i sa svakodnevnim obećanjima.

Opstanak kluba već je davno doveden u pitanje, no ipak čini se da će 2019. godina konačno donijeti trajnije rješenje i mirniji život u ženskoj rukometnom kolektivu.

Na inicijativu Riječkog sportskog saveza (RSS) Sandra Stojković prihvatila se dužnosti predsjednice i taman kada se činilo da će klub krenuti u dobrom smjeru, Stojkovićka je preselila na Island.

No, RSS nije dignuo ruke od rukometašica Zameta.

- Trajno rješenje je u pripremi i sve bi trebalo biti završeno do kraja siječnja. Pokrenuta je inicijativa roditelja i članova kluba među kojima se našla  osoba koja će preuzeti vođenje kluba. Održali smo već nekoliko sastanaka i većinu smo stvari dogovorili. Dosad su treneri vodili politiku kluba, jer nije bilo nikoga, a sada će se to promijeniti. Riječki sportski savez nije odustao od Ženskog rukometnog kluba Zamet, našli smo način da im pomognemo i to smo učinili, a pomoći ćemo i oko Skupštine te oko novog načina rada. Nama je stalo do toga da klub opstane, vrlo brzo će dobiti svoju upravu, rekao je  tajnik RSS-a Slaviša Bradić.

Klub slavi 60 godina postojanja:

- Planiramo organizirati svečanu Skupštinu kluba koja će biti iskorištena  za promociju novog rukovodstva, novog sistema rada i monografije o klupskoj povijesti. Zamet ima odlične uvjete, ne manjka im termina u dvorani, imaju profesionalne trenere koji su  plaćeni i kada se riješi pitanje uprave, sve će se posložiti. Do kraja siječnja će sve biti rješeno, zaključio je Bradić.