Hrvatin uoči Splita: Ne bojim se protivnika, bojim se samo nas

Utorak, 06. ožujka 2012. 14:34 Napisao  Milan Kosanović

Uoči Splita razmišljamo samo o pobjedi, moramo izaći na parket i pružiti 120 posto, to je jedini način. Mislim da nije stvar u našoj igri i kvaliteti već u pristupu, ako pristup bude pravi ni rezultat neće izostati, rekao je Mateo Hrvatin

Mateo Hrvatin
Mateo Hrvatin Foto: Sandro Donda

Loši rezultati pošteno su uzdrmali rukometaše Zameta, igrači trenera Alena Kurbanovića osim slabom igrom dodatno su poljuljani i neisplaćenim plaćama. Pridodamo li tome i brojne ozljede koje nisu mazile Riječane onda je jasno da situacija u Centru Zamet nije sjajna uoči Jadranskog derbija sa Splitom (srijeda, 18 sati). Golgeter Zamećana Mateo Hrvatin  uoči utakmice sa Splićanima svjestan je problema u momčadi, ali ne želi u tome tražiti nikakav alibi.

- Zaredali su nam se loši rezultati, no ne možemo vratiti vrijeme, ne vrijedi nam plakati, rekao je Hrvatin te nastavio:

- Uoči Splita razmišljamo samo o pobjedi, moramo izaći na parket i pružiti 120 posto, to je jedini način. Mislim da nije stvar u našoj igri i kvaliteti već u pristupu, ako pristup bude pravi ni rezultat neće izostati.  Iskreno, ne bojim se Splita, bojim se samo nas, zaključio je Hrvatin.