Koper igrao protiv Al Aina, Edin Fatić i Matija Petrović strijelci protiv momčadi Zorana Mamića

Petak, 10. kolovoza 2018. 00:57 Napisao/la  SC

Pogotke za Al Ain postignuli Bjelokošćanin Diaky i Marcus Berg, 31-godišnji švedski reprezentativac koji je igrao sve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

Matija Petrović strijelac s bijele točke
Matija Petrović strijelac s bijele točke

 

Nogometaši Kopera odigrali su neodlučeno (2:2) protiv momčadi Al Aina u pripremnoj utakmici odigranoj u Čatežu.

Strijelci su bila dvojica riječkih nogometaša, Edin Fatić u 39. minuti i Matija Petrović u 44. minuti iz kaznenog udarca.

Pogotke za Al Ain također u prvom poluvremenu postignuli su Bjelokošćanin Diaky i Marcus Berg, 31-godišnji švedski reprezentativac koji je igrao sve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Nakon utakmice (1:4) protiv talijanskog prvoligaša SPAL-a, Koper je protiv momčadi Zorana Mamića odigrao najtežu pripremnu utakmicu.

Igrači Damira Milinovića pokazali su da se trećeligaš Koper ekspresno namjerava vratiti u prvu ligu.

Zoran Mamić momčad prvaka UAE doveo je na pripreme u Sloveniju i Hrvatsku, Al Ain je najupješniji emiratski klub (32 puta prvak), jedini koji je osvojio azijsku Ligu prvaka.

Široj hrvatskoj javnosti Al Ain je postao poznatiji otkada je Zlatko Dalić postao drugi na svijetu, izbornik hrvatske reprezentacije vodio je momčad Al Aina prije Zorana Mamića.

U Al Ainu duže razdoblje od Dalića i Mamića radi Marin Polonio (na donjoj fotografiji s Damirom Milinovićem), riječki fizioterapeut pet godina radi u klubu.

KOPER: Nenezić, Petrović, Tramte, Gvardijančič, Vrdoljak, Glavaš, Cvek, Fatić, Tomić, Baša, Stromajer. Još igrali: Grlj, Opara, Jedvaj, Kovačević, Pirjevec, Maslić, Meštrić, Ajkić