DERBI KVALIFIKACIJA

Šibenik - Škrljevo u izravnom televizijskom prijenosu

Ponedjeljak, 29. travnja 2013. 17:27 Napisao  Luka Variola

Dolaze Ferit Sahenk, vlasnik turske Dogus Grupe, i Ibrahim Kutlay, proslavljeni turski košarkaš

Košarkaši Škrljeva
Košarkaši Škrljeva Foto: Lario Tus

Košarkaše Škrljeva u petak očekuje derbi kvalifikacija za popunu A-1 lige. Prvak zapadnog A-2 društva na legendarnom će Baldekinu odmjeriti snage s Šibenikom, koji je već praktički potvrdio ulaznicu za prvoligaško društvo.

Šibenčani su na omjeru 5-0, dok Škrljevo s četiri pobjede i dva poraza lovi drugo mjesto koje donosi dvoboj s pretposljednjom ekipom A-1 lige za ostanak. Dvoboj 8. kola navijači Škrljeva će moći pogledati i na tv prijemnicima, budući da utakmicu u petak uživo prenosi TV Sport Klub.

- Dobili smo službenu potvrdu iz HKS-a da će taj dvoboj biti prenošen. To je velika stvar za nas i velika medijska prilika. Čak pomalo nestvarno zvuči, objašnjava predsjednik Škrljeva Vice Sep.

Dvoboj bi prema informacijama iz Šibenika trebao pohoditi i Ferit Sahenk, predsjednik i vlasnik turske Dogus Grupe, glavnog sponzora GKK-a Šibenik. S gazdom iz Istanbula bi trebao doći i Ibrahim Kutlay, proslavljeni turski košarkaš, a danas zaposlenik Dogus Grupe, koji je već u nekoliko navrata posjetio Šibenik.