Sandro Sukno bez komplikacija obavio kirurški zahvat na srcu u Clevelandu

Četvrtak, 15. ožujka 2018. 23:32 Napisao/la  SC
Sandro Sukno
Sandro Sukno

 Sandro Sukno podvrgnut je kirurškom zahvatu na srcu u klinici Cleveland u američkoj saveznoj državi Ohio, svjetski priznati kardiokirurg Nicholas Smedira obavio je zahvat.

- Provedeno je planirano operativno liječenje i operativni zahvat na srcu je protekao bez komplikacija. Sada slijedi faza oporavka, te se liječnici nadaju da će se Sandro čim prije u potpunosti oporaviti, te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Njegov povratak u domovinu se očekuje za otprilike dva tjedna, objavio je HVS.

HVS se zahvalio dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna, te Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja.

Sukno je u listopadu prestao s aktivnostima zbog problema sa srcem koji su otkriveni u Pro Reccu.

Otada traju pretrage i pregledi, Sukno je obišao adrese svih najpoznatijih  kardiologa i na kraju u Clevelandu obavio operaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.