Pogledajte spektakularnu posvetu vaterpolskoj reprezentaciji u Dohi

Petak, 16. veljače 2024. 20:13 Napisao/la  SC
Pogledajte spektakularnu posvetu vaterpolskoj reprezentaciji u Dohi

HVS objavio je na svojoj Facebook stranici sljedeću vijest:

U samom centru Dohe, na tehnički najmodernijem tornju u gradu zavijorila se hrvatska zastava s porukom Barakudama i potporom za sutrašnje finale!
Na novoizgrađenoj zgradi Burj Al Mana koja je u funkciji tek nekoliko mjeseci hrvatska je reprezentacija jedina dobila potporu u obliku digitalne projekcije s porukom "Good look Barakude!" i "Good luck Croatia"!.
Cijela Doha bila je osvjetljena projekcijom hrvatske zastave i kockica porukom podrške za sutrašnje finale.
Sve to pod dirigentskom palicom Omara Šačiragića, Zagrepčanina s katarskom adresom. U tome mu je pomogla familija Al Mana koji su ujedno i vlasnici tornja te veliki ljubitelji hrvatskog sporta. Vizuale je izradio Jason Kovac, široj publici poznat kao nositelj Guinessovog rekorda u plovidbi s najvećom zastavom na svijetu, dok je uz projekt stalo i Hrvatsko veleposlanstvo u Dohi na čelu sa veleposlanikom Dragom Lovrićem.

Spektakularne prizore iz Dohe možete vidjeti  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.