Jerko Marinić Kragić: Nismo pokazali dovoljnu energiju, osjećam strašnu bol

Nedjelja, 23. srpnja 2023. 14:24 Napisao/la  SC

Puno smo golova primili gotovo pa na isteku suparničkog napada, što je identično bilo protiv Mađarske, kaže Ivica Tucak

Jerko Marinić Kragić
Jerko Marinić Kragić Foto: screenshot

Hrvatski vaterpolisti izgubili (12:13) su od Crne Gore u osmini finala SP-a:

– Čestitke Crnoj Gori na pobjedi, a nama ostaje žal jer smo u ovoj utakmici zaista prokockali neke stvari. Puno toga je utjecalo na ovaj za nas negativan rezultat. Prije svega ogroman broj isključenja, što je uvjetovalo i da nismo mogli više rotirati puno. Puno smo golova primili gotovo pa na isteku suparničkog napada, što je identično bilo protiv Mađarske, kazao je izbornik Ivica Tucak.

– Prvo bi i ja čestitao Crnoj Gori. Na trenutke je to izgledalo kao da žele pobjedu više od nas. To je možda najgore od svega. Ušli smo loše, cijelo se vrijeme vraćali, ali nikako i da ih “slomimo”. Ne znam što bi rekao. Ovo mi je u mojoj karijeri možda i najveća tuga, najbolniji poraz. Ispričavam se i suigračima. Zadnja dva šuta su dopala mene, nažalost nisam uspio realizirati, nisam uspio dovesti momčad do izjednačenja ili pobjede. Jednostavno, nisam uspio. Žao mi je i krivo, nemam sad ovako na prvu što drugo reći. Crnogorci su danas odigrali perfektnu utakmicu. Napadački su stvarno bili pravi. Mi u određenim obrambenim situacijama nismo bili “tu”, nismo bili pravi. Nismo pokazali dovoljnu energiju i kaznili su nas. Nisam se nikada susreo s ovakvim tipom poraza, ovo je meni sada užas. Naravno, nije ovo gotovo. Ima još puno natjecanja koje nas čekaju. Moramo i ovaj turnir završiti na najbolji mogući način, ne smijemo dopustiti da se “raspadnemo”. Osjećam strašnu bol ovog trenutka zbog ovog poraza, rekao je Jerko Marinić Kragić za stranicu HVS-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.